Over Roelien 2019-08-27T10:17:19+00:00

Roelien Dekker

Helen

Ik ervaar het als een geschenk dat ik als healer en coach mensen kan helpen zichzelf te helen. Dat doe ik door er volledig voor de mensen te zijn en ze de aandacht en liefdevolle energie te geven die ze nodig hebben.

Hart en Hoofd

Zelf heb ik met hart en hoofd ervaren dat werkelijke heling en bewustzijn alleen kan plaatsvinden vanuit kennis én ervaring, vanuit doordenken én doorleven. Vanuit die visie en levenshouding help ik ook andere mensen. Door studie en persoonlijke ervaring verdiep ik me al ruim twintig jaar in persoonlijke en spirituele groei. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, lichaamswerk, chakra psychologie en chakra healing. Waaronder een aantal masterclasses van de Amerikaanse therapeut en spiritueel leider Anodea Judith. Ze heeft diverse boeken geschreven over het chakra systeem en weet als geen ander deze oosterse wijsheid met de westerse psychologie en leefstijl te verbinden.

Yoga & Healing centrum

In 2011 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk als chakra healer en coach. Twee jaar later, in 2013, zijn Tiny van der Zee en ik ons gezamenlijke Yoga & Healing centrum gestart in het dorpje Oudeschoot (dat grenst aan Heerenveen-Zuid). Tiny is mijn levenspartner en al 29 jaar yogadocent. Ons centrum beschikt over twee mooie ruimtes voor healingen, coaching, yogalessen en workshops. Waar ik me soms ook in stilte terugtrok om te schrijven aan mijn boek Liefdevol Organiseren.