Ons Centrum 2020-11-22T16:35:18+00:00

Yoga & Healing centrum

In 2011 begon ik met het geven van healingen in een eigen ruimte in ons huis. Twee jaar later, in 2013, zijn mijn levenspartner Tiny van der Zee en ik ons gezamenlijke Yoga & Healing centrum gestart. Ons centrum ligt in het dorpje Oudeschoot (dat grenst aan Heerenveen-Zuid). Op 6 september 2014 was de feestelijke opening, die we samen met familie, vrienden, buren, cursisten en cliënten hebben gevierd. Een hartverwarmende middag die we nooit meer zullen vergeten.

In ons centrum hebben we verschillende ruimtes. Een Yoga ruimte waar Tiny haar yogalessen en yogaworkshops geeft. En een Healing ruimte die ik gebruik voor healingen, coaching en workshops en waar ik soms ook zat te schrijven aan mijn boek Liefdevol Organiseren. Daarnaast beschikken we over een ontmoetingsruimte met grote eettafel en sofa, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een kopje thee of koffie kunnen drinken. De ontmoetingsruimte is tevens geschikt voor bijeenkomsten met kleine groepen.

Fairtrade certificaat ontvangen

Op 9 mei 2015 hebben we voor ons Yoga & Healing centrum van wethouder Coby van der Laan een Fairtrade certificaat ontvangen, samen met zes andere Heerenveense ondernemers. Wij waren de eerste zeven, meerdere ondernemers en organisaties volgden ons voorbeeld. Door producten te verkopen of gebruiken waarvoor een eerlijke prijs is betaald, zowel uit de eigen streek als van ver weg. Wij gebruiken veel van die Fairtrade producten (én biologisch, duurzaam, maatschappelijk verantwoord) in ons centrum en zijn dan ook erg blij met dit certificaat.