Healing 2019-08-27T10:01:35+00:00

Healing

In een healing geef ik helende energie aan jou door via mijn handen en via gedachtenkracht en visualisaties. Daarmee kan ik blokkades in je energiecentra opheffen en spanningen afvoeren. Zodat je krachtige levensenergie weer vrijuit kan stromen. Door een healing kun je je letterlijk en figuurlijk meer in balans voelen. Meer ontspannen. Helderder. Krachtiger. Positiever. En kunnen lichamelijke en psychische klachten helen.

Helende energie ontvangen

Tijdens de healing mag je gaan liggen op een massagetafel (gekleed) en de helende energie ontvangen die ik met mijn handen aan je doorgeef. Op verschillende plaatsen op je lichaam waar de chakra’s zich bevinden en op andere plaatsen die bij jou aandacht vragen. Een healing brengt veelal een diepe ontspanning met zich mee. Je mag volledig ervaren wat er is: wat je voelt, ziet en denkt. Alles mag er zijn, zonder oordeel, jij mag er zijn.

De energie die ik met een healing doorgeef, zet dingen in beweging. Niet alleen tijdens, maar ook na de healing kun je dat ervaren. Een healing kan dan ook geruime tijd doorwerken. Je kunt je na een healing bijvoorbeeld energieker en meer ontspannen voelen. Soms kun je ook eerst vermoeidheid voelen. Je lichaam is namelijk aan het werk gezet om zichzelf te helen.

Je verhaal vertellen

Een healing begin ik meestal met een gesprek. Maar als je liever alleen een healing wilt zonder een gesprek vooraf, dan kan dat ook. In het gesprek kun je mij jouw verhaal vertellen:  wat er speelt, wat je klachten zijn, wat je wensen zijn, en wat je graag zou willen helen bij jezelf. En bij een volgende healing: wat je hebt ervaren na de eerste healing, welke veranderingen je opmerkt, en wat nog aandacht nodig heeft. Een gesprek vooraf helpt om een proces van bewustwording in gang te zetten en de antwoorden in jezelf te gaan ontdekken. Na de healing is er tijd om kort na te praten over wat je hebt ervaren, maar als je liever in stilte wilt navoelen is dat ook prima. Jouw behoefte is voor mij leidend.

Een healing kost € 65 en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Bij annulering minder dan 24 uur voor aanvang van de healing worden de kosten in rekening gebracht.

Er schuilt altijd iets achter de dingen zoals jij ze ziet. Als jij daar doorheen kijkt, dan maak je van wanhoop muziek. (Stef Bos)