Ervaringen 2017-11-01T11:55:41+00:00

“Allereerst was ik erg onder de indruk van jou als persoon. Bijzonder om te zien wat voor eenheid jij uitstraalt terwijl je spreekt. En dan de behandeling. Ik had je direct na de healing al verteld van het contact met mijn gevoelige kant zeg maar. Maar daarna heb ik tot nu toe veel energie. Het is vooral mijn hart dat spreekt. Ik voel het bijna letterlijk pompen als het ware. In het kort komt het erop neer dat ik een enorme energieboost gekregen heb. Met nieuwe inzichten en een directe verbinding met mijn hart. Ik voel me sterker in mijn zijn.”

“Door de healing ontdekte ik dat ik zwanger was. Vier dagen na de healing bevestigde de zwangerschapstest dat! Dit was echt zo’n bijzonder moment!!”
Na een tweede healing, later in de zwangerschap: “Ik voel me veel fitter, uitgeruster, fijner in m’n vel, zekerder van de krachten en energie van m’n lijf en ik krijg ook te horen dat ik er veel beter uitzie dan een paar weken terug!!!”

“Heel hartelijk bedankt voor je mooie healing! Heftig, maar heeft me heel goed gedaan. De healing heb ik verwerkt in een schilderij. Ik voelde me de dag na de healing heel erg moe en weer een dag later als herboren. De healing werkte nog dagen na. Stevig op de aarde met m’n eigen vleugels als een vlinder. Ook voel ik me meer gefocused en voel ik vanuit m’n hart dat ik veel liefde mag geven. Fysiek voelde ik de plek in m’n rug en voel ik echt m’n vleugels, ik voel op een of andere manier ook dat anderen deze voelen. Het stroomt! Ik heb vier hartsdoelen geformuleerd waaraan ik aan het werken ben, dat voelt heel goed en vrij. Alsof de engelen om me heen me helpen.”

“Jouw behandeling was zó welkom en bracht zeker wat teweeg. Je behandelruimte is een ‘oase’ van rust, warmte, welkom en bij jezelf komen! De muziek neemt je mee en jouw handen helen! Niet op alle plaatsen; daar ontstaat: emotie! Tumult, verdriet, spanning, koken, warm, gloeien, tintelingen. En vooral … veilig! Ik voelde mijn eigen spanning erg. Maakt mij dan onzeker, dat ik niet goed voor mijzelf zorg. Dank voor dit alles!” .