Coaching 2019-08-27T10:05:27+00:00

Coaching

Ieder van ons komt hobbels tegen op zijn of haar levensweg. Problemen waar je tegenaan loopt privé of in je werk. Vragen waar je mee worstelt. Pijnlijke gebeurtenissen in je leven. Veel van die hobbels kun je waarschijnlijk prima nemen, alleen of met hulp van familie en vrienden. Maar soms heb je de hulp van een ander nodig. Een ander die niet direct betrokken is, maar wel met betrokkenheid naar je luistert. Een ander die vanaf een afstandje kan kijken naar wat er speelt, maar toch dichtbij je staat. Die ander wil ik als coach graag voor je zijn.

Met liefdevolle aandacht luister ik naar jouw verhaal, stel ik je vragen en breng ik je in contact met wat je lichaam je te vertellen heeft. Ik help je je hart te luchten en je hoofd helder te krijgen. Ik help je contact te maken met je diepste zelf, je kern, met wie jij werkelijk bent. Zodat je de wijsheid in jezelf kunt ontdekken en jouw weg, jouw bestemming, kunt volgen.

Coaching kost € 65 per sessie. Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Bij annulering minder dan 24 uur voor aanvang van de sessie worden de kosten in rekening gebracht.

“Bedankt voor je luisterend oor, je sprankelend oog en je immer rustgevende aanwezigheid.”